Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 3 de de juliol del 2013 | 18:02
Crònica · Política catalana

Les joventuts dels partits catalans pel dret a decidir

Les joventuts dels partits polítics catalans d'origen democràtic han demostrat cohesió nacional i s'han adherit al Pacte pel Dret a Decidir.

Javier López.

Barcelona · Així ho han fet les joventuts de CDC, d'UDC, d'ERC i d'ICV. I ara, de manera un tant sorprenent, també s'hi han adherit les joventuts del Partit dels Socialistes de Catalunya que, de la mà de Javier López, han tingut la intel·ligència de recollir l'opinió de la majoria dels militants de les joventuts del partit sobre la qüestió sobiranista.

Amb aquesta actitud Javier López, primer secretari de les Joventuts Socialistes de Catalunya (JSC), ha demostrat la independència de la JSC en referència al PSC i ha fet un cert desmarcament de la política fins ara portada a terme per Pere Navarro. 

López ja havia demostrat en diferents tertúlies i programes de ràdio i televisió tenir criteri propi i, tot i respectant la política oficial del PSC, el líder de la JSC ha volgut que les joventuts del partit no es desvinculin d'allò que vol i desitja la majoria social del país.

És una contradicció que el PSC es desvinculi del dret a decidir però que importants dirigents com Javier López o Josep M. Álvarez, secretari general de l'UGT (així com altres dirigents de moviments socials i de la societat civil socialista) s'hagin adherit al dret a decidir.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat