Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 10 de de febrer del 2011 | 15:48
Notícia · Societat civil

Suspès per segona vegada el judici contra el guàrdia civil acusat d'agredir Cortès

Barcelona ·

El judici contra el guàrdia civil acusat d'agredir Iván Cortès s'ha hagut d'ajornar per segona vegada per motius tècnics, segons ha informat el jutjat d'instrucció número 8 de Palma. Aquesta vegada, el membre de la guàrdia civil

que pressumptament va agredir Cortès perque aquest darrer se li va dirigir en català ha tornat a evadir la trobada als jutjats perquè no s'ha pogut efectuar la doble vídeoconferència que estava prevista.

Des de l'OCB s'ha valorat com a "ridícul i inadmissible" l'ajornament per segona vegada del judici, un cas que segons l'entitat s'inscriu en la línia de despropòsits amb què la justícia espanyola tracta els casos relacionats amb els drets lingüístics. Segons l'entitat "és inacceptable l'excusa tècnica" posada pel jutjat, una dilació que ja es va viure amb el cas de Saïda Saadouki.

El judici que havia de tenir lloc avui mateix havia de comptar amb la presència de d'observadors inetrnacionals, d'entre els quals s'hi trobaven Jana Baceva, secretària general de les Joventuts de l'Aliança Lliure Europea (partit que agrupa les formacions nacionalistes d'àmbit europeu) i l'eurodiputat d'Iniciativa per Catalunya-Verds Raül Romeva.

 

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat