Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 14 de de desembre del 2011 | 18:54
Notícia · Societat civil

Manifestació a favor de l'escola pública en valencià

El proper dissabte 17 de desembre Escola Valenciana ha convocat una manifestació a Castelló de la Plana per defensar el model d'escola pública en valencià i per commemorar el 80è aniversari de la signatura de les Normes de Castelló.

Barcelona · Sota el lema Per una escola valenciana, pública i de qualitat, l'entitat Escola Valenciana ha decidit convocar una marxa i un seguit d'activitats amb l'objectiu de celebrar el 80è aniversari de la signatura de les Normes de Castelló, del 1932. Les Normes de Castelló van suposar l'escenificació d'un compromís i un símbol per fer de la llengua catalana el principal instrument de cohesió social, integració, cultura, aprenentatge i identitat.

Aprofitant la data assenyalada i tenint en compte l'actual context social i polític que viu la llengua pròpia al País Valencià, amb les restriccions de TV3 i Catalunya Ràdio, la supressió del model d'escola en valencià per un model trilingüe, les retallades a la presència de la llengua pròpia a la cultura i altres accions involucionistes que està duent a terme el Govern del PP, Escola Valenciana ha convocat la primera Fira d'Entitats "amb llengua" pel proper 17 de desembre a partir de les 11 hores. Posteriorment, l'entitat ha fet pública la convocatòria d'un dinar popular a partir de les 14 hores i una manifestació pels carrers de Castelló de la Plana, que s'iniciarà a la plaça de la Independència de la ciutat.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat