Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 8 de de maig del 2015 | 19:00
Notícia

Victòria independentista: l'SNP arrasa a Escòcia

Després de la derrota al referèndum escocès del passat mes de setembre, la independència d'Escòcia torna al primer pla polític al Regne Unit. L'SNP ha aconseguit aquesta setmana 56 dels 59 escons en les eleccions angleses.

Barcelona · La victòria dels independentistes escocessos no té comparació amb cap fenomen que hagi passat anteriorment al territori. Aquesta setmana a les eleccionis nacionials al Regne Unit, l'SNP ha aconseguit 56 escons, un autèntic terratrèmol escocès que torna a posar sobre la taula i de manera urgent la qüestió independentista.

Els resultats de l'SNP han aconseguit girar el mapa electoral al Regne Unit com un mitjó, un èxit total que com a mínim pressionarà a partir d'ara i de manera decisiva la política del dia a dia al Regne Unit. Aquests resultats han consagrat l'SNP com la tercera força política a Westminster.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat