Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 29 de de juny del 2012 | 18:46
Recull de premsa

Miró: "Els membres del TC són espanyols. I punt. I és bo que sigui així"

"No hi ha cap altre territori espanyol que cregui que li correspon un seient del TC per dret diví".

El periodista David Miró ha recordat que Duran i Lleida i Daniel Fernández "s'han esforçat aquests dies per aconseguir que PP i PSOE (no consten gestions d'Alícia Sánchez-Camacho) acceptin incloure un català entre els membres del nou Tribunal Constitucional".

A l'article Som una quota Miró ha dit que en un "últim intent" Duran i Fernández van treure un "argument de pes", l'enquesta del CEO sobre la independència: "Les paraules de Duran reclamant sentit d'estat eren en realitat un missatge encriptat: Si no baixeu del burro els que vindran darrere meu ja no es conformaran a ser una quota".

L'autor de l'article ha sentenciat finalment que l'Estat "no funciona amb aquesta lògica federal" perquè "no hi ha cap altre territori espanyol que cregui que li correspon un seient del TC per dret diví". "Els membres del TC són espanyols ─ha conclòs─. I punt. I és bo que sigui així. Perquè seria molt trist admetre que, al final, més que nació Catalunya és una quota".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat