Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 4 de d'octubre del 2011 | 17:46
Recull de premsa · Política

Sáez: "El dia que Zapatero admet que va reformar la Constitució per encàrrec és un privilegi escoltar algú que diu que tenim futur"

"Andreu Mas-Colell s'encamina a completar el seu primer any [...] sense perdre la perspectiva intel·lectual i la claredat d'idees".

Albert Sáez

El director adjunt d'El Periódico, Albert Sáez, ha destacat la intervenció del Conseller d'Economia, Andreu Mas-Colell, al primer aniversari del suplement +Valor que edita El Periódico. "Ho va fer amb la complicitat de qui havia escrit en aquestes pàgines, però sense la complaença del lector acrític. Va dir el que li agrada de la informació que donem els diaris sobre la crisi. I també el que considera exagerat" ha indicat l'autor de l'article El valor del conseller.

Sáez ha dit que quan s'escolta Mas-Colell "un pensa que s'ha de tenir molt valor per ficar-se en aquest enrenou en els temps que corren, sobretot per a algú que ho tenia tot fora de la política: feina, prestigi, glòria, remuneració...". Sáez ha admès que Mas-Colell "sabia on es ficava" quan el va cridar l'actual president, i ha indicat que "el més admirable no és que acceptés, sinó que passats 10 mesos encara mantingui l'humor. I fins i tot desprèn optimisme".

Per aquest mateix motiu, el director adjunt d'El Periódico ha celebrat que el mateix dia que la Unió Europea reconeix que les receptes per a Grècia no l'alliberaran de l'abisme i que Zapatero admet que va reformar la Constitució per encàrrec "és un privilegi escoltar algú que afirma que tenim futur, que hi ha un demà després de les retallades i que, si les convertim en reformes, ens poden fer més forts": "És un luxe anar a classe amb bons professors".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat