Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 17 de de novembre del 2014 | 21:03
Recull de premsa

Rull: "Ja no es tracta de fer allò que és possible sinó de fer possible allò a què aspirem"

"Convergència va néixer com un partit atípic. [...] Això va facilitar el seu ràpid empelt amb el cos central del país".

El coordinador general de Convergència (CDC), Josep Rull, ha recordat a un article els 40 anys de la formació del partit polític, el qual  "va néixer com un partit atípic. [...] Això va facilitar el seu ràpid empelt amb el cos central del país".

"Amb el temps ens hem anat estructurant i professionalitzant, i probablement, hem perdut aquella frescor dels primers temps" ha lamentat Rull, qui ha instat el partit a "tornar a ser atípic i lluny de les formes convencionals perquè se'ns vegi com som de veritat: una organització de gent com som la gent d'aquest país".

Rull ha explicitat les bases actuals de CDC: "Des del congrés del 2012 Convergència advoca per la independència, per construir un Estat propi que doti Catalunya dels instruments necessaris per a fer un país modern més pròsper, més equitatiu i més democràtic. Déu n'hi do els passos endavant que hem fet".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat