Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 2 de d'abril del 2012 | 19:44
La fotografia · Llengua

Èxit mundial del lipdub de Perpinyà

El Lipdub per la Llengua que s'ha fet aquest cap de setmana Perpinyà ha superat, amb més de set mil persones, el rècord mundial de participants.

Barcelona · El centre de Perpinyà ha quedat completament col·lapsat aquest cap de setmana a causa del lipdub a favor del català que ha organitzat la Federació d'Entitats per la Defensa de la Llengua i la Cultura Catalanes.

La trobada s'ha emmarcat dins de la diada reivindicativa pels drets lingüístics de Catalunya Nord i ha acollit la demanda col·lectiva de creació d'una llei que atorgui drets als catalanoparlants a la Catalunya del Nord. Fins ara el rècord mundial de lipdub, amb més de 5.770 persones, era també a favor de la llengua pròpia: el
lipdub per la independència gravat a Vic, a la comarca d'Osona, el passat mes d'octubre.

El vídeo del lipdub, creat amb una adaptació de la cançó 'Parlem català' de Jordi Barre, ja es pot veure al YouTube i es troba disponible també en 3D.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat