Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 25 de de gener del 2013 | 18:19
Notícia · Comunicació

'La Veu del País Valencià': ampliar horitzons en l'espai comunicatiu català

L'eix vertebrador que a dia d'avui sustenta la unió dels Països Catalans és la llengua comuna i la capacitat d'intercanvi cultural a través del seu territori.

Barcelona · Si la reciprocitat en la televisió ha estat un dels camps més atacats per aquells qui pretenen fer desaparèixer els Països Catalans, el territori de la premsa, escrita i digital, no ha estat pas mancat de pals a les rodes. En l'actual i feréstec panorama, però, s'ha viscut el naixement, el proppassat 1 de gener, de 'La Veu del País Valencià', un nou portal informatiu íntegrament en valencià.

Sorgit de la voluntat de donar veu als col·lectius del país menys reflectits i presents als mitjans de comunicació, La Veu del País Valencià ha sorgit de la voluntat, entre d'altres, de Moisès Vizcaino, advocat i coordinador i soci fundador del nou diari. El digital ha apostat des del seu naixement per articular la informació sobre aquells sectors més desafavorits de la societat i, alhora, per vertebrar el País Valencià i contribuir al canvi social del territori des de l'àmbit digital.

Segons Vizcaino, la línia editorial de La Veu es basa en la defensa i exigència de quatre valors essencials: els drets humans; la pau i la no-violència; el respecte per la natura i el medi, i la cultura, llengua, patrimoni i història del País Valencià. El nou projecte serà presentat al Principat de manera oficial el proper 8 de febrer al Palau Robert de Barcelona a les 19 hores. L'acte comptarà amb l'assistència de diverses personalitats públiques de Catalunya.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat