Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 7 de d'octubre del 2010 | 16:11
Notícia · Esport

Sergio Ramos s'indigna per l'ús del català

Barcelona · El català, malauradament, ha acumulat al llarg de la història nombrosos casos d'agressió lingüística. Una història que, tal i com demostra l'actualitat informativa a dia d'avui, és encara vigent, tenint en compte la primària reacció que ha tingut aquest dijous el defensa de la selecció espanyola i del Madrid, Sergio Ramos, en una roda de premsa.

En un moment de la roda a què el jugador ha assistit avui a Salamanca, el futbolista s'ha mostrat molest per una resposta en català del també jugador de la selecció, Gerard Piqué, a un periodista. A la compareixença, un periodista d'un mitjà de comunicació català ha demanat a Piqué si podia respondre en llengua catalana i el defensa central ha accedit a la demanda.

Posteriorment, Gerard Piqué ha preguntat al periodista si ell mateix podia traduir la seva resposta al castellà, moment en el qual Ramos ha fet evident la seva indignació per l'ús del català de Piqué. "En andalús, digues-li en andalús" ha dit molest Ramos a Piqué, que ha afegit que al periodista català "se li ha de dir en andalús" perquè "li costa entendre el castellà".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat