Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 15 de de novembre del 2013 | 18:15
Notícia · País Valencià

Escola Valenciana celebra l'èxit de la campanya 'Fes Escola Valenciana!'

En un dels contextos polítics, socials i culturals més complicats de la democràcia per al País Valencià, bona part de la seva societat ha fet pinya per a recolzar la darrera iniciativa verkami d'Escola Valenciana, que aquesta setmana ha assolit el seu objectiu de 60.000 euros.

"Gràcies, moltes gràcies a totes eixes persones amb nom i cognoms que viuen en valencià, a la seua confiança en aquesta entitat i a la seua contribució per fer-la possible". Amb aquestes paraules ha celebrat el president d'Escola Valenciana, Vicent Moreno, l'èxit de la darrera campanya de l'entitat.

'Fes Escola Valenciana!', una iniciativa per a l'autofinançament de les activitats de promoció de la llengua pròpia al País Valencià, ha aconseguit aquesta setmana el seu objectiu: assolir com a mínim 60.000 euros. I ho ha fet 16 dies abans que acabi el termini de temps assignat per al verkami.

L'entitat ha anunciat que gràcies al micromecenatge i "la implicació" de la societat es podrà continuar treballant en l'organització de les campanyes i projectes de difusió i promoció de la llengua pròpia a diversos àmbits, "que van des de les Trobades d'Escoles en Valencià fins a l'atenció de casos per vulneració dels nostres drets lingüístics".

Vicent Moreno ha indicat també que la campanya de micromecenatge d'Escola Valenciana 'Fes Escola Valenciana!' --la primera que l'entitat ha endegat mai-- "està demostrant que Escola Valenciana és de les persones" i que la gent "se sent part d'aquest moviment".

Assolit l'objectiu mínim fixat de 60.000, es pot continuar participant en el projecte fins el 30 de novembre i superar els 60.000€. Si voleu fer una aportació econòmica, cliqueu aquí.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat