Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 3 de de setembre del 2007 | 18:01
Notícia · Societat civil

La CAJEI de la Franja saboteja un monument falangista encara dempeus

La Coordinadora de Joves de l'Esquerra Independentista (CAJEI), en el marc de la seva campanya per netejar la simbologia feixista que encara es troba arreu dels Països Catalans, va sabotejar, la setmana passada, una estàtua franquista situada a Vall-de-roures, a la Franja de Ponent. Els joves van tapar la frase Caidos por Dios y por España. ¡Presentes! i van "decorar" l'estàtua, d'uns 8 metres d'alçada, amb un gran Ni oblit ni perdó. L'estàtua, que representa el jou i les fletxes falangistes, continua dempeus en l'actualitat, més de 30 anys després de la mort de Franco, per bé que amb una fletxa menys.
La CAJEI denuncia "la passivitat dels ajuntaments de pobles com Vallderoures davant simbologia feixista. Una actitud que dóna lloc a que hagi de ser el jovent qui s'encarregui de la retirada d'aquesta mena de símbols".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat