Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 29 de de gener del 2015 | 17:52
Recull de premsa

Marín: "El sobiranisme català només té dues amenaces reals. Totes dues internes"

"Les dues amenaces internes: l'excés de tacticisme de partit i no mantenir una línia de tolerància zero amb la corrupció. Quini sentit tindria que el president Mas s'amagués davant del cas Pujol?"

El periodista Enric Marín ha dit a un article que el sobiranisme català "només té dues amenaces reals" i que totes dues són "internes": "L'excés de tacticisme de partit i no mantenir una línia de tolerància zero amb la corrupció".

Enric Marín ha dit que davant dels casos de corrupció "una visió cínica o miop del procés procura presentar el musculat moviment social com una operació destinada a tapar la vergonya de les corrupteles" i ha denunciat que "la realitat és menys fantasiosa i prou més incòmoda per a certes elits catalanes".

L'autor de l'article El factor corrupció i el procés ha dit que amb la corrupció, aquestes elits "necessiten mirar cap a una altra banda tot esperant que la tempesta d'indignació amaini", ja que la seva resposta "no va més enllà d'intentar mostrar que els regeneradors també són corruptes".

"En aquest context --ha conclòs-- el sobiranisme català només té dues amenaces reals. Totes dues internes. L'excés de tacticisme de partit i no mantenir una línia de tolerància zero amb la corrupció. Quini sentit tindria que el president Mas s'amagués davant del cas Pujol?"

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat