Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 10 de de desembre del 2010 | 17:41
Notícia · Internacional

González-Sinde va dir a l'ambaixador dels EUA que treballaria per frenar la Llei del Cinema

Barcelona · Una nova filtració de WikiLeaks ha deixat al descobert una conversa que la Ministra de Cultura, Ángeles González-Sinde, va tenir el passat febrer amb l'ambaixador dels EUA, Alan Solomont, en què afirmava que treballaria per frenar la Llei del Cinema. Segons el cable de WikiLeaks, González-Sinde va assegurar a Salomonmt que la llei és "antinatural i desequilibrada", a més d'"arriscada" pel fet que tenia les majors i les distribuïdores en contra. Una opinió de portes endins de la ministra de Cultura que contrasta amb la posició "respectuosa" amb la Llei del cinema en les seves visites a Barcelona.

Igualment, Gónzalez-Sinde també explica a Solomont que els mateixos cinemes estan en contra d'aquesta nova llei perquè "segons la seva pròpia experiència, fins i tot els catalanoparlants prefereixen veure les pel·lícules en castellà".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat